Nieuws

 

Gent Hawks 1/4 finale beker van Vlaanderen - artikel uit de zondag van 07/07/2018  
Competitiematchen  
Beker van Vlaanderen 1/4 finale  

Basket samen met de Kerstman(vrouw)!  
 

Basketbalclub Gent Hawks nodigt u uit om op zaterdag 16 december haar competitiewedstrijd tegen SFS BCCA Neufchateau HSE bij te wonen.

"Volgende zaterdag 16 december 2017 om 20 u 15 speelt Gent Hawks thuis tegen SFS BCCA Neufchâteau, in hun vertrouwde sportarena “Het Tolhuis”. De Kerstman komt langs, met een volle zak, en een hele schare jonge Gentse basketters heeft beloofd Gents hoogst geklasseerde basketters te komen aanmoedigen. Willen de spelers met een goed gevoel de eindejaarsfeesten vieren dan moeten ze spelen voor de volle buit. Maar makkelijk zal het zeker niet worden. Met een sterke zesde man moet het lukken, Gentse basketbal supporters kom Gent voor het laatst aanmoedigen in 2017 en zorg dat het “Tolhuis “ een kolkende arena wordt.
 

De match start om 20:15 uur en grijpt traditioneel plaats in de Tolhuisarena. Niet te missen, zeker nu ook Brandon Freeman, de voormalige sterspeler bij Gent Hawks, er aan zijn tweede carrière is begonnen!.......................de Kerstman zal er zijn met een zak vol cadeautjes voor de kinderen! 

Dagticket volwassenen 10 EUR, kinderen tot 16 jaar gratis, groepsticket (vanaf 10 personen) 5 EUR. 

Wil je er bij zijn? Reserveer dan uiterlijk op 14 december 2017 via mail naar info@genthawks.be met vermelding van: naam, voornaam en het aantal kinderen, de naam en de leeftijd van de kinderen.

 

De tickets kunnen de dag van de match vanaf 19:00 uur aan de infobalie van het Tolhuis worden afgehaald.

 

Bookmark and Share Laatste aanpassing: 6/12/2017 10:26:32

"Brandon Freeman deed zijn job naar behoren"  
Erik Rogiers (Gent Hawks): "Hij komt, hij komt"  
1/8 Finale Beker van BelgiĆ«